14 Ekim 2017 Cumartesi

YOUTUBE Para kazandığınız videolarda reklamlar nasıl gösterilir?

Para kazandığınız videolarda reklamlar nasıl gösterilir?

Kanalınızdan para kazanma özelliğini etkinleştirdikten sonra videolarınızda reklam yayınlamaya başlayabilirsiniz. Reklamlar AdSense açık artırması, DoubleClick ve YouTube tarafından satılan diğer kaynaklar aracılığıyla sunulmaktadır. Para kazanma özelliğini etkinleştirdikten sonra reklamların gösterilmesi biraz zaman alabilir. 
Videonuzda gösterilen reklamlar, bağlamsal unsurlara göre otomatik olarak belirlenir. Bunlara video meta verileriniz ve içeriğin reklamverenlere uygun olup olmaması gibi çeşitli unsurlar örnek gösterilebilir.
Videolarınızda en alakalı reklamları yayınlamak için sistemlerimizi düzenli olarak izliyor ve güncelliyoruz. Ancak videolarınızda gösterilen reklamların tamamını manuel olarak kontrol etmiyoruz. Bu nedenle videolarınızda belirli reklamların gösterileceğini garanti edemeyiz.
Reklamlar, para kazanma özelliği etkinleştirilen videolarda her zaman görüntülenmez. Görüntüleme sırasında her zaman uygun bir reklam olmayabilir. Reklamlarla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorsanız reklamların neden videonuzda görüntülenmediğini öğrenin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder