14 Ekim 2017 Cumartesi

BAŞAK KARAHAN KİMDİR ?

Başak Karahan 21 OCAK 2017 tarihinde;
Hepinize merhaba !! Uzun zamandır yapmayı çok istediğim şeyi sonunda yaptım. Bu yolda, sizlerden gelen görüş ve istekleri elimden geldiği kadar dikkate alacağım. Beraber çok güzel eğlenceli vakit geçireceğiz söz veriyorum. Videomu izlediğiniz için teşekkür ederim :) videosuyla ilk yayınına başladı.
43 bin kişinin beğendiği 714 bin kişinin izlediği videosuyla beraber kısa zamanda çok yol olarak bir youtube fenomeni olmayı başardı.
Antalya'da yaşayan Başak Karahan 18 yaşında Aslan burcu. Bu sıralar üniversite sınavına hazırlanıyor. Kendinde sevmediği özellik, çok çabuk sinirleniyor olması. İnatçı bir kişiliğe sahip. en sevdiği renk mor, tuttuğu takım Galatasaray. bahar mevsimini daha çok seviyor.Aşk laftan anlamazki dizisini takip eden Başak Karahan başka bir diziyi takip etmediğini söylüyor. Kitap okumayı ve müzik dinlemeyi çok seviyor. En rezi olduğu an; lisede İstiklal Marşı okunurken törene geç kaldığı için merdivenlerden koşarak inerken ayağının takılıp yere yuvarlanması imiş. Dünyaya tekrar gelse yine kendisi olmak istiyor. Bir hayvan olmak istese kuş olmak istermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder