14 Ekim 2017 Cumartesi

ENES BATUR KİMDİR ?

Enes Batur sosyal medyanın gündemindeki yeni isim. Açtığı Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiye ulaştı.nes Batur 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Annesi hemşire, babası polistir ve ailesinin tayini sonucu 3 yaşından sonra Erzurum’a gitmiştir. Enes Batur 2. sınıfa kadar Erzurum’da okumuş daha sonra Antalya’da yaşamaya başlar. En sevdiği yemek kabak dolmasıdır. Youtube fenomeni olan Enes Batur takipçileri tarafından pek bilinmese de asıl tam adı Enes Batur Sungurtekin’dir.
 17 yaşındaki Enes Batur üniversite öğrencisidir. Antalya’da Uluslararası Antalya Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim alıyor. 1.80 cm boyundadır, iki kardeşi vardır.

Youtube fenomeni Enes Batur Sungurtekin’in en sevdiği renk mordur. Enes Batur tutumlu bir gençtir. Yalandan nefret eder. Küçük şeylerle mutlu olabilen yapıdaki fenomenin köpek korkusu vardır. Youtube videolarından, söyleşilerinden kalan zamanlarda üniversite de eğitim hayatına devam eder. Enes Batur ela gözlü ve kahverengi saçlıdır. 17 yaşında ki genç, videolarında ki performansıyla aynı zamanda oyunculuğu da iyidir. Antalya’da yaşıyor. Antalya’da yaşamasına rağmen denizi sevmez genç fenomen. Enes Batur’un marka takıntısı yoktur, hem dış görünüşünde hem de video çekim ekipmanlarında daha çok rahatlığına önem verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder