14 Ekim 2017 Cumartesi

Türkiye'nin En Ünlü Youtuber'ları

Enes Batur 
Enes Batur da en nihayetinde bir gamer. Ancak nasıl ki her futbolcu, her oyuncu bir değilse, Enes Batur da diğer Youtuber'lardan ayrılıyor. Oyun oynadığı kanalın dışında açtığı başka bir kanalda da takipçilerine eğlenceli videolar çekiyor. Şimdi sıkı durun; Enes Batur'un oyun kanalında 2 milyon 350 bin, kendi kişisel kanalında ise 470 bin takipçisi var. Bir kez daha sıkı durun, Enes Batur 1998 doğumlu! Başarılar arkadaşlar.

Uras Benlioğlu
Hani şu Amerika'da falan görüp, hayran olduğunuz neşeli deney videoları var ya, onları Türkiye'de yapan Youtube hesabı 'Pratik Bilgiler'. Uras Benlioğlu yaklaşık 3 yıldır yaptığı çılgın deneylerle en yaratıcı Youtuber'lardan birisi oldu. Zaten daha önceden spikerlik, haber muhabirliği ve seslendirme sanatçılığı yapması video konusunda gözle görülür bir farkındalık yaratıyor. Pratik Bilgiler hesabının an itibariyle 900 bine yakın takipçisi bulunmakta.

Ömer Şanlı
Ağır Mimar' ismiyle Youtube'da 460 bine yakın takipçisi olan Ömer Şanlı, 1993 doğumlu bir mimarlık öğrencisi. Enerjik, sempatik ve güler yüzlü yapısıyla büyük bir hayran kitlesi oluşturan Ağır Mimar, özellikle mimarlık eğitimi almayı düşünen öğrenci adaylarına, bölüm hakkında mizah soslu bilgiler veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder