14 Ekim 2017 Cumartesi

Youtube Oynatma listelerini paylaşma

Oynatma listelerini paylaşma

Mobil cihazınızda veya bilgisayarınızda, kendi oynatma listelerinizi ya da YouTube kullanıcıları tarafından oluşturulan oynatma listelerini paylaşabilirsiniz. Bir oynatma listesi paylaştığınızda başkalarına verebileceğiniz bir bağlantı oluşturulur. Bu bağlantıyı Facebook, Twitter ve Google+ gibi sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.
Oynatma listeniz herhangi bir gizli video içeriyorsa arkadaşlarınızı veya ailenizi önce videoları görüntülemeye davet etmeniz gerektiğini unutmayın.
Oynatma listesi paylaşmak için Oynatma listesi sayfasından Paylaş düğmesini tıklayın. Açılan pencereden videoyu sosyal ağlarda paylaşabilir, başka sitelere yerleştirebilir veya e-postayla gönderebilirsiniz.
Oynatma listelerini izlerken de paylaşabilirsiniz. Videonun altındaki paylaşma simgesini Paylaş tıklayın. Açılan pencereden videoyu sosyal ağlarda paylaşabilir, başka sitelere yerleştirebilir veya e-postayla gönderebilirsiniz. Oynatma listesini izlemekte olduğunuz geçerli videodan veya oynatma listesinin başlangıcından paylaşma seçeneğiniz de vardır.
Videolar yerleştirilen oynatma listesinde görünmüyorsa oynatma listesindeki videoların bazılarının yerleştirme seçeneği yükleyen tarafından devre dışı bırakılmış olabilir. Gizli videolar da yükleyici tarafından sizinle paylaşılmadığı sürece oynatma listesinde oynatılmaz. En iyi sonuçlar için oynatma listenize dahil ettiğiniz içeriklerin yalnızca yerleştirme seçeneği etkinleştirilmiş herkese açık videolardan oluştuğundan emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder